Facebook Link to Facebook Twitter Link to Twitter Google Plus Link to Google Plus Google Youtube Link to Youtube

Projects

Identificación Dianas Terapéuticas en Rabdomiosarcoma

Year: 2008 - 2011
Funded by: Fundación Naccari Rava y aportaciones particulares.
Budget: 75.000€

Grup Investigador: Dra. Soledad Gallego, Dr. Josep Roma i Dra. Anna Masià

Laboratori d'Oncologia i Hematologia Pediàtrica (Laboratori 123) en la “Unitat de Recerca Biomèdica” de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron.

L'objectiu d'aquest projecte de recerca és trobar nous medicaments que contribueixin a millorar el pronòstic dels rabdomiosarcomas, un tipus de tumor poc freqüent però que representa el 10% de tots els càncers de nen i adolescent.

Les seves xifres de curació són d'al voltant del 55%. Els tractaments convencionals no han aconseguit millorar aquesta supervivència i per això es necessita un enfocament alguna cosa diferent en el tractament.

Resultat: s'han analitzat 45 tumors i s'ha demostrat que és factible. S'ha començat a provar en animals d'experimentació, arribant a confirmar la seva eficàcia en els pacients. Sens dubte, un pas importantíssim!

Investigador-Dianas-Terapeuticas-2.jpg
Return

ETS MOLT IMPORTANT

La teva ajuda, per petita que sembli,
és enorme per Small!

MÉS INFORMACIÓ

We use own and third party cookies to improve our services and show related advertising to your preferences by analyzing of your browsing habits. If you go on surfing, we will consider you accepting its use. You can change the settings or get more information here.